trazilica
   
  
Obavijesti

OBAVIJESTI


Pristupnica za upis / obnovu članstva u Gradsku knjižnicu “Juraj Šižgorić” Šibenik

Pristupnica...
 

  Poštovani korisnici, budući da je Knjižnica dužna prikupljati podatke o članovima u svrhu statističke obrade, a u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakonom o pravu na pristup informacijama, članovi prilikom upisa u Knjižnicu ili obnove članstva moraju ispuniti Pristupnicu, koju će dobiti na pultu na Dječjem odjelu ili je mogu preuzeti s mrežne stranice Knjižnice.

 

Pravo na pristup informacijama...

 

Zaštita osobnih podataka

BBC micro:bitovi u Knjižnici

Čitateljski klub za mlade!

Nove usluge Knjižnice

Virtualni muzej Fausta Vrančića

 

Arhiva obavijesti...


Novosti

NOVOSTI

Izložba Spirou i ti za ljudska prava / Spirou 4 Rights
 
  U prizemlju Knjižnice otvorena je izložba Spirou i ti za ljudska prava / Spirou 4 Rights. Izložba je otvorena na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama (25. studenoga), trajat će do Dana ljudskih prava (10. prosinca), a prati je istoimena brošura (prigodno izdanje stripa) na hrvatskom jeziku, projekt nastao u suradnji Veleposlanstva Belgije u Zagrebu, Kuće ljudskih prava Zagreb i Wallonie-Bruxelles International. Organizator je Udruga mladih „Mladi u EU“
 

Izložba fotografija Kalama, skalama, butama
 
 
  Na prvome katu Knjižnice otvorena je izložba fotografija Kalama, skalama, butama, posvećena Milivoju Zeniću (1953. – 2011.), zaslužnom kulturnom djelatniku, dugogodišnjem ravnatelju Knjižnice. Pod tim nazivom, koji duguje podnaslovu Zenićeve knjige Stari Šibenik : kalama, skalama i butama (2010), u Knjižnici se održava, u organizaciji Foto kluba Šibenik i Knjižnice, od 2013., a od 2019. i pod nazivom Lovely Old Town kao međunarodna izložba natječajnog karaktera. Ove godine na natječaj se javio 51 autor sa 161 fotografijom. U Knjižnici je izložena 31 fotografija.

Pregled događjanja

DOGAĐANJA

U tijeku:

19.11.2020-
10.12.2020
Izložba fotografija Kalama, skalama, butama
Izložba posvećena Milivoju Zeniću (1953. — 2011.), zaslužnom kulturnom djelatniku, dugogodišnjem ravnatelju Knjižnice, svoj naziv duguje podnaslovu njegove knjige Stari Šibenik : kalama, skalama i butama (2010) a održava se od 2013.
Organizatori: Foto klub Šibenik i Knjižnica
Otvorenje u 19:00

 
25.11.2020-
10.12.2020
Izložba Spirou i ti za ljudska prava / Spirou 4 Rights
Izložba će biti otvorena na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama (25. studenoga), trajat će do Dana ljudskih prava (10. prosinca), a prati je istoimena brošura (prigodno izdanje stripa) na hrvatskom jeziku, projekt nastao u suradnji između Veleposlanstva Belgije u Zagrebu, Kuće ljudskih prava Zagreb i Wallonie-Bruxelles International
Organizator: Udruga mladih "Mladi u EU"
Otvorenje u 11:00

 

Najava:

03.12.2020
četvrtak
Izložba fotografija članova Foto kluba Šibenik Čovik, brod, more
Organizator: Foto klub Šibenik
Otvorenje u 12:00